Kisokos a tudatos antifeminista részére

Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy feminizmus. Egyre nyomasztóbbá válik a maroknyi feministának a sajtó közönyétől kísért küzdelme a családi erőszak ellen, elviselhetetlen, hogy néhanapján még cikkek és blogok is megjelennek erről a témáról. Szegény alfahímjeink hovatovább már kellemetlenül érzik magukat (sőt, egyesek akár bűntudatot is érezhetnek!) amiatt, hogy nagyítóval is alig találunk nőket a döntéshozó pozíciókban. Ha ez a megátalkodott feminizmus tovább folytatódik, akár még az is előfordult, hogy a férfiember meg se pofozhatja kedvére a feleségét, amikor neki jól esik. Egy kormányzó pártnak már így is ki kellett rúgnia a frakcióból azt a képviselőjét, aki pityókásan elagyabugyálta az asszonyt, oszt még a vak komondorra se tudta ráfogni. Meg kell állítanunk a feminista mételyt, de ezt okosan kell tennünk!  

 1. Először is, fesd fel a feminizmus ördögét a falra. Ne törödj vele, hogy Magyarországon nem létezik az amerikaiéhoz akár csak hasonló befolyással rendelkező feminista tömegmozgalom, sajtó. Állítsd be úgy, mintha már a csapból is a feministák folynának. Egy olyan társadalomban, ami eleve idegenkedik minden olyan mozgalomtól, ami meg akarja változtatni a begyepesedett konvencióit, ezzel biztos sikert aratsz.
 
2. Gondoskodj arról, hogy a feministáról kialakított sztereotípiák erősödjenek. A feministát mindig használd a „szexuálisan kielégítetlen péniszirígy frusztrált hülye picsa” szinonímájaként, aki szükségszerűen hadban áll saját nőiségével. Gondosan hallgasd el, hogy feminista lehet bárki, aki hisz a nők egyenjogúságában, még férfi is.
 
3. Előszeretettel hivatkozz a Természetre, így, nagy betűvel. Mert ugye a Természet jelölte ki a nő számára azt a szerepet, hogy pofát befogva szülje meg nevelje a gyerekeket és mossa ki a szaros gatyákat, miközben a férfi a világon uralkodik. Ne engedd, hogy okoskodó szociológusok elméletei befolyásoljanak arról, hogy a társadalmi nemek és nemi szerepek alakulásának vajmi kevés köze van a biológiához. Kezdj el jinről meg jangról, Napról és Holdról beszélni, az összezavarja őket.
 
4. Na most van ez a nemi erőszak dolog. A sok hülye kis picsa miniszoknyában jár, oszt csodálkozik, ha jól leteperik. Még nekik áll feljebb, tüntetgetnek is, azt állítva, hogy a nem az mindig nemet jelent. Mutass rá, hogy a nők nem szavakkal, hanem ruhával kommunikálnak. De persze egy nő öltözködjön nőiesen, ha nem így tesz, akkor frigidpicsázd le.
 
5. Tudatosan kelts romantikus nosztalgiát a hagyományos női szerepek iránt – azok voltak az igazi idők, amikor még vidáman ropogott a tűz a kandallóban és a jól fésült gyerekek illedelmesen ültek az asztalnál a gőzölgő vacsora mellett, amikor a ház ura hazaért a munkából! Az erőszakot, a kiszolgáltatottságot, a diszkriminációt és mindazt, ami a nők sorsát évezredeken keresztül keserítette, és amiről a világirodalom jelentős része szól, hallgasd agyon.
 
6. Csinálj úgy, mintha a nők egyenjogúságáért folytatott mozgalom már mindent elért volna, amit lehetett. Mintha egy nőnek már nem kellene ostoba előítéletekkel, atyaian leereszkedő megaláztatással szembesülnie az élet különféle területein, mintha nem lenne még mindig elterjedt a családon belüli erőszakot magánügynek tekintő nézet, mintha a munka világában a nők nem lennének túlreprezentáltak a rosszul fizető, alacsony presztízsű munkakörökben, mintha egy kisgyerekes anyának könnyű lenne munkát találni. Állítsd be úgy, mintha a feminizmus korunkban kizárólag önmagát túlhaladott, a férfiakat megalázó, pöcsvagdosó mozgalom lehetne.
 
7. Ha te is nő vagy, aki a feminizmus ellen ír, akkor semmiképpen se emlékezz arra, hogy a feminizmusnak köszönheted, hogy egyáltalán megnyilvánulhatsz, mint szabadságjogokkal rendelkező emberi lény, ahelyett, hogy mosnád otthon a pelenkát. Az ilyen gondolatok csak összezavarnának.

Sárosi Péter

A kép forrása: http://compfight.com/

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.