Kisokos tudatos homofóbok részére

Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat anélkül, hogy valami buzgómócsing jogvédő közösség tagja elleni erőszakkal ne vádolná az elkövetőt. Az alábbi tíz hasznos tanáccsal azoknak az embertársainknak kívánunk segítséget nyújtani, akik nem szeretnék vagy nem tudják nyíltan felvállalni homofóbiájukat, és a civilizáltság mázával kénytelenek palástolni mélyen fortyogó indulataikat.

1) Ha nem muszáj, ne ismerd el, hogy utálod a buzikat. Tudjuk, hogy néha jól esne beszólnod, hogy “dögöljetekmegrohadköcsögbuzikakurvaanyátok”, de sajnos a liberális szabadságeszmény posványában dagonyázó korunkban ajánlatosabb palástolnod igaz érzelmeidet. Inkább azt hozd fel, hogy téged "nem érdekel, ha a négy fal között csinálják, csak ne mutogassák magukat”. Ezzel azt a hamis benyomást keltheted az emberekben, mintha téged nem zavarna a buziság, csak annak közszemlére tétele. (Höhö, a hülyék, ha nem zavarna a buziság, akkor miért zavarna, ha látnod kéne őket?)

2) Amikor a melegek a kapcsolatuk nyílt felvállalásáról beszélnek, azt állítsd be úgy, mintha az ágyjeleneteiket szeretnék kiteregetni és megélni az utcán, nem pedig olyan, a heterók számára természetes és ártatlan dolgokról lenne szó, mint hogy kézen fogva megjelenhessenek nyilvánosan. A legjobb, ha a meleg párkapcsolatokat leredukálod a (lehetőleg anális) szexre, semmi esetre se kelts olyan benyomást, mintha az ő kapcsolataik nagy része is mély érzelmekre és nem kizárólag perverz szexuális gerjedelemre épülne. 

3) Hivatkozz gyakran a közszeméremre és a gyermekek egészséges fejlődésére, mosd össze a pedofíliát a homoszexualitással, figyelmen kívül hagyva azt az apró különbséget, ami két felnőtt konszenzuális kapcsolata és a gyermekmegrontás között van. Ez különösen jól jön majd akkor, amikor a meleg párok gyermekvállalását kell megtorpedóznod. 

4) Érvelj azzal az azonos neműek házassága ellen, hogy a házasság célja a gyermeknemzés (hallgasd el, hogy két különböző nemű akkor is összeházasodhat, ha nem lehet gyerekük). Keltsd azt a benyomást, hogy a meleg szülők képtelenek a felelős szülő szerepének eljátszására, és mindenképpen szerepzavarral küzdő ratyit nevelnek a gyerekükből, oszt kihal az emberiség. Ne hagyd, hogy megzavarjanak különféle pszichológiai és szociológiai kutatásokkal, amik ennek az ellenkezőjét állítják!    

5) A gyerekedet felelős szülőként lehetőleg még négy éves kora előtt vidd el a meleg felvonulás elleni tüntetésre, hadd tanulja meg a kölök időben utálni a buzikat. Egy gyerek se születik homofóbnak, azzá kell nevelned. A erkölcsi érzékenységed és a közszemérem védelmében üvöltözz minél erkölcstelenebb és minél közszemérem-sértőbb káromlásokat a felvonulókra. Ne felejtsd, hogy mindezt az ifjúság védelmében teszed!          

6) Amikor a másság elfogadásának iskolai oktatásáról van szó, akkor vizionálj azonnal az osztályukkal pornófilmet nézető tanárokat, hivatkozz a szülői felelősségre. A melegséget állítsd be fertőző betegségnek, amit már pusztán azzal is elkaphat a gyerek, ha a melegségről hall, vagy melegeket lát.   

7) Homofóbiádat előszeretettel és buzgón álcázd vallási meggyőződésnek. Próbáld elhitetni minél több emberrel, hogy a szeretet Istene utálja a buzikat, és hogy Jézus tanította neked, hogy gyűlöld felebarátaidat. Ez azért is jó, mert úton-útfélen hivatkozhatsz a vallási- és lelkiismereti szabadságra, erre a hülye libsi találmányra. Légy nagyon elégedett magaddal, hogy ilyen ravaszul a saját csapdájukba kergetted ellenfeleidet!

8) Sokat hivatkozz a természetre, akkor is, ha egyébként semmit sem tudsz róla. Nem kell biológiai végzettség ahhoz, hogy meghatározd, mi a természetes vagy mi az aberrált: mindig az, amit te annak tartasz a magad kényelmes társadalmi konvenciói alapján. Ha viszont azt hozzák fel erre, hogy a természetben több száz állatfajnál megfigyelték az azonos neműek közötti kapcsolatokat, akkor érvelj azzal, hogy nem vagyunk mi állatok. Ezzel szépen el lehet sasszézgatni anélkül, hogy a következetesség bűnébe esnél.            

9) Ne akard közvetlenül betiltani a buziságot, az túl snassz lenne. Támogass olyan represszív törvényeket, amelyek a gyermekek védelmére hivatkozva büntetni rendelik “a homoszexuális propagandát”, és hogy mi számít annak, azt természetesen önkényesen lehet majd meghatározni, hogy a buzik még egymásra se merjenek nézni az utcán.

10) Ha olyannal találkozol, aki valóban ismeri a Bibliát, képes azt kontextusba helyezni és értelmezni, aki szerint az evangéliumi szeretet a buzikra is kiterjed, vagy olyanokkal, akik valóban értenek a természethez, a genetikához vagy a gyermekek egészséges lelki fejlődéséhez, akkor térj vissza a rohadtbuzizáshoz. Elvégre te is emberből vagy, ne hagyd magad provokálni. 

Sárosi Péter (TASZ)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.