A vádlottak padján voltam, de büszke voltam rá

  • Fizikai és mentális bántalmazás után került a vádlottak padjára állami gondozott ügyfelünk, Norbert.
  • Az állami gondoskodás ahelyett, hogy biztonságot nyújtott volna számára, megalázó, kiszolgáltatott helyzetekbe hozta őt. 
  • Norbert nem hagyta annyiban a vele szemben elkövetett visszaéléseket, de szókimondása miatt végül a bíróságon találta magát.

Ügyfelünk győztesen került ki az ügyből, az intézmény vezetője (aki az eljárást vele szemben korábban elindította) jogi segítségünk miatt is ejtette vele szemben a vádakat. Norbert most szociális munkásnak tanul. A gyermekvédelem területén szeretne dolgozni, hogy más állami gondozott gyerekeken segíthessen, hogy velük ne történhessen meg az, ami vele megtörtént. Ismerd meg a történetét videónkból:

"Nagyon sok állami gondozott gyereknek is azt mondom, hogy merjen kiállni."

Már országosan is jelen vagyunk, ismerd meg azokat az ügyeinket, amelyekben képviseletet nyújtunk. Ügyvédhálónk azoknak az aktív polgároknak nyújt ingyenes jogi segítséget, akik szembeszállnak a kizsákmányolással. Fordulj hozzánk te is!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.