Ez segíteni fog, hogy április 8-án megalapozott döntést hozzak

Biztosan neked is lennének kérdéseid ahhoz a politikushoz, aki téged készül képviselni a választásokon. Sokan vannak ezzel így. Mégis kevesen jutnak el odáig, hogy fel is tegyék a kérdéseiket, és tájékozódjanak a jelöltek programjáról, vagy bármilyen személyes benyomást próbáljanak szerezni egy politikusról. Ha magadra ismertél, neked is segítünk alábbi videónkkal.

Nagy Róberttel felkerestünk Gyöngyösön induló jelölteket. Azt kérdezte tőlük, hogyan képviselnék a gyöngyösi polgárokat.

Szerencsére olyan nagyon sok energiát nem is kellett ebbe befektetni, hogy az ember találkozzon egy képviselőjelölttel.”

Sok mindent meg lehet tudni pártok programjairól online is. De a személyes benyomásokat ez nem pótolhatja, ahogy azt sem, hogy megtudd: a neked fontos kérdésekről mit gondol egy-egy jelölt. Ha van rá lehetőséged, keresd fel te is képviselőjelöltjeidet telefonon, menj el fogadóóráikra, vagy nyilvános szerepléseikre. Honlapunkon összeszedtünk, hogyan vágj neki ezeknek. Ne feledd, változás akkor lesz, ha teszünk érte. Tegyél érte te is!

Szakértőink választásokkal kapcsolatos kérdésekben forródróton érhetők el újságírók, jelöltek, jelölő szervezetek, választópolgárok számára. A forródrót a +36 30 722 33 56 telefonszámon reggel 8 és este 20 óra között hívható, hétköznaponként és hétvégén egyaránt, az országyűlési választási eljárás idején.

Szeles András

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.