Elindult a 444! és a TASZ közös választási oldala!

  • Elindult a valasztasz.444.hu, ahol minden, a választással kapcsolatos fontos információt és határidőt megtalálsz.
  • Február 12-től telefonos forródrótunk is él, illetve e-mailben is kereshetsz minket, ha jogsértést tapasztalsz vagy jogi kérdésed van választóként, jelöltként, esetleg újságíróként.
  • Kövess minket, hogy ne maradj le semmiről!

Érdekel, hogy mit tehetsz a szabad és tisztességes választásokért azon kívül, hogy április 3-án elmész és leadod a szavazatodat? Legyen szó szavazatszámlálásról, külföldi szavazásról vagy akár a kampánnyal kapcsolatos tudnivalókról, a valasztasz.444.hu oldalon minden fontos információt és határidőt megtalálsz! Az oldalon egy interaktív timeline segítségével 

követheted, hogy hol tartunk az országgyűlési választások folyamatában, emellett híreket, hasznos tájékoztatókat is közzéteszünk.Frissítettük másik választással kapcsolatos oldalunkat is, ahol még több eszközt találsz arra, hogy részt vegyél a választások folyamatában, akár választópolgárként, akár jelöltként vagy aktivistaként. Segítünk, ha szeretnéd számon kérni a pártokon, hogy mit tettek eddig a számodra fontos ügyekben, ha választási gyűlést szerveznél, ha fogyatékosságod miatt segítségre van szükséged szavazatod leadásában, esetleg a lakóhelyedtől távol leszel a szavazás napján. Az oldalt folyamatosan bővítjük a legfontosabb problémákra reagálva, legutóbb például a voksturizmussal szembeni fellépéssel kapcsolatban osztottunk meg hasznos tippeket. 

Tudjuk, hogy hiába a sok tájékoztató oldal, gyakran nem könnyű eligazodni a szabályok között, különösen akkor, ha egy jogsértéssel szemben szeretnél fellépni. Ezért a kampányindulás kezdetétől, február 12-től április 6-ig e-mailes jogsegélyszolgálatunk (valasztas@tasz.hu) mellett telefonos forródrótunk is működik. 

Hívd a +36307223356-os számot, ha kérdésed van a szavazással vagy egy jogsértés kivizsgáltatásában kapcsolatban!Mi azért dolgozunk, hogy mindenki kivehesse a részét az országgyűlési választások folyamatából, hiszen a demokrácia nem egy nap. Ha neked is fontos, hogy minél tisztább és szabadabb választásokon dönthessünk az ország jövőjéről, kövess minket, és nem maradsz le semmiről!